JoyDay Probiotyki w różnych smakach

Pojemność: 500ml

Więcej szczegółów

34,99 zł brutto

Nie ma punktów za ten produkt.


Możliwy darmowy odbiór w sklepie stacjonarnym.

Opis produktu

JOY DAY jest napojem o właściwościach probiotycznych
Napój produkowany jest w naturalnym, tradycyjnym procesie fermentacji.

 Zalecane spożycie:

Dorośli: 10-15 ml, 3 razy dziennie rozcieńczone 50 ml wody lub dowolnym napojem.

Dzieci: powyżej 3 lat: 5 ml, 3 razy dziennie rozcieńczone 50 ml wody lub dowolnym napojem.

 Najlepiej spożywać w trakcie jedzenia. Koncentraty JOY DAY charakteryzują się delikatnym aromatem ziołowym lub warzywnymi naturalnym, kwaskowo pobudzającym smakiem.

 Bez pasteryzacji. Nie zawiera barwników, aromatów ani konserwantów. Naturalnym konserwantem napoju są zawarte w nim bakterie kwasu mlekowego oraz antyutleniacze. Nie zawiera cukru ani substancji słodzących.

Probiotyk z owoców lasu zawiera:

Skład: Melasa z trzciny cukrowej, sok jabłkowy, ekstrakt z procesu fermentacji surowców roślinnych: liści jeżyny, czarnej porzeczki, poziomki, ziela skrzypu, owoców czarnej porzeczki i jeżyny oraz kompleks żywych bakterii probiotycznych (min 2x107jtk/ml) w tym:

Lactobacillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki s. bulgaricus LMG P-21905; 
L. acidophilus LMG P-21904; L. rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 i DSM 16605; L. fermentum; L. lactis; 
Bifidobakterium breve LMG P-17500 i LMG P-17501; B. animals s. lactis LMG P-17502; B. longum DSM 16603;

S. thermophilus LMG P-21908 i LMG P17225 oraz antyutleniacze

Probiotyk z topinamburu zawiera:

Składniki: Kompleks żywych kultur bakterii probiotycznychi ekstrakt procesu fermentacji warzyw (bulw topinambura (66,7%), korzeni marchwi, korzeni pasternaka oraz kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych (min 2x107jtk/ml) w tym:

Lactobacillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki s. bulgaricus LMG P-21905;
L. acidophilus LMG P-21904; L. rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 i DSM 16605; L. fermentum; L. lactis;
Bifidobakterium breve LMG P-17500 i LMG P-17501; B. animals s. lactis LMG P-17502; B. longum DSM 16603;

S. thermophilus LMG P-21908 i LMG P17225 oraz antyutleniacze.

Probiotyk z mięty zawiera:

Składniki: Kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych2 i ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych (liści mięty (23,3%), kwiatu czarnego bzu, kwiatu głogu, liści melisy, kwiatu lipy, ziela skrzypu oraz kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych (min 2x107jtk/ml) w tym: Lactobacillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki ssp. bulgaricus LMG P-21905;

Probiotyk z głogu zawiera:

Składniki: Kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych i ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych (owocu głogu (23,3%), kwiatu głogu (20,0%), liści melisy, ziele dziurawca, kwiatu lipy, ziele skrzypu oraz kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych

(min 2x107jtk/ml) w tym: Lactobacillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki s. bulgaricus LMG P-21905; L. acidophilus LMG P-21904; L. rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 i DSM 16605; L. fermentum; L. lactis;

Bifidobakterium breve LMG P-17500 i LMG P-17501; B. animals s. lactis LMG P-17502; B. longum DSM 16603;

S. thermophilus LMG P-21908 i LMG P17225 oraz antyutleniacze.

Probiotyk z chmielu zawiera:

Skład: Kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych i ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych (koszyczka chmielu (23,3%), kwiatu czarnego bzu, kwiatu głogu, liści melisy, kwiatu lipy, ziela skrzypu oraz kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych) w tym:

Lactobalillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki s. bulgaricus LMG P-21905; 
L. acidophilus LMG P-21904; L. rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 i DSM 16605; L. fermentum; L. lactis; 
Bifidobakterium breve LMG P-17500 i LMG P-17501; B. animals s. lactis LMG P-17502; B. longum DSM 16603;

S. thermphilus LMG P-21908 i LMG P17225