Cechy
Ładowanie...
Pojemność: 350 Syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje ze skoncentrowanego soku z daktyli. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów.
Pojemność: 350g Syrop ryżowy jest łatwo przyswajalnym zamiennikiem białego cukru. Zawiera głównie maltozę, która łatwo rozbija się na glukozę. Dzięki temu, że jest wytwarzany z pełnego ziarna ryżu energia w nim zawarta uwalnia się długo.
Pojemność: 350g Dobry zamiennik białego cukru lub syropu cukrowego i miodu w wypiekach. Jest trzy razy słodszy od cukru, jednocześnie posiadając cztery - pięć razy niższy indeks glikemiczny od miodu. Można go stosować do naleśników, gofrów, deserów, lodów i twarogu.